Izdelek top milo

Izkusite ga na svoji koži

Domače milo je najboljše kar lahko ponudite svoji koži pri vsakdanjem tuširanju. Po umivanju z pravim naravnim milom je vaša koža mirna in nahranjena.

Ste eden izmed tistih z občutljivo kožo, ki jih po tuširanju pesti srbečica oz. srbeča koža?

Popolnoma naravno trdo milo z naravnim eteričnim oljem sivke je brez umetnih barvil ali katerihkoli drugih dodatkov, ki bi škodovali ljudem in okolju.

Čeprav milo globinsko očisti vašo kožo, jo zapusti navlaženo, gladko in mehko.

Primerno tudi za najmlajše in nosečnice.

Čudežne sestavine v milu? Ne! Le bogata naravna olja znana že stoletja...

  • Palmovo olje je obogateno z vitaminoma A in E. Izjemno vlaži kožo in je primerno za nego pri dermatitisu in luskavici nagnjeno kožo. Gladi kožo in preprečuje nastanek strij.
  • Oljčno olje ugodno deluje na suho in hrapavo kožo, vonj olive pomirja.
  • Sončnično olje vsebuje vitamin E, ki preprečuje nastajanje gub in staranje kože.

Ročno izdelano naravno milo: palmovo olje, oljčno olje, sončnično olje, kokosovo olje, destilirana voda, lužni kamen, ter naravno eterično olje sivke.

Zgodovina mila

V Evropi se je milo pričelo izdelovati v šestnajstem stoletju. Najprej so izdelovali olivno milo, ki je v uporabi še danes. Izdelovanje mil je postala priznana obrt. Takratni cehi so način izdelovanja mil varovali tudi z lastnim življenjem. Pomembna središča, kjer so pričeli izdelovati najboljša mila so bila v Italiji, Španiji in Franciji.

INCI SESTAVINE/INGREDIENTS:

SODIUM COCOATE, SODIUM OLIVATE, AQUA, SODIUM CHLORIDE, SODIUM OLEATE, SODIUM LINOLEATE, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL*, LINALOOL**. (*naravna eterična olja, **sestavine naravnih eteričnih olj).